Reakcie rodičov

Príspevky

Týmto sa chcem veľmi pekne poďakovať celému personálu Svetlušky za prvotriednu starostlivosť o nášho Lukáška, ktorý ju navštevoval rok, bol tam veľmi spokojný, až tak, že niekedy sme ho nemohli dostať ani domov :-) Prístup k deťom bol perfektný, môžem iba vrelo odporučiť.
Lenka (04.03.2016 12:54)
Svetlusku sme navstevovali od 1 roka a dvoch mesiacov a stravili sme tam viac ako rok a po cely cas sme boli s jaslickami velmi spokojny. Maly sa naucil krasne papat a zvykol si na kolektiv deticiek, nemali sme potom ziadny problem zvyknut si na skolku. Opatrovatelky su tam velmi zlate a trpezlive aj pri oducani malych drobcov od plienok. Mozeme len odporucat. :-D
Viera (01.03.2016 11:45)
Chcem podakovat celemu personalu Svetlusky. Vdaka nim mal moj syn bezproblemovy nastup do statnej skolky. Postupne, nenutene a podla reakcii maleho sme ho davali v priebehu niekolkych mesiacov do Svetlusky, aby sa naucil na deti aj skolkarsky rezim. Kedze som bola v tom case doma, tak som do nicoho nebola tlacena. Od januara sme nastupili do statnej skolky, syn bude mat coskoro tri roky. Jeho adaptacia prekvapila aj samotne ucitelky, hned na treti den uz s detickami aj spaval. Som velmi rada, ze sme vyuzili sluzby Svetlusky, lebo sme moj nastup do prace a nastup maleho do skolky zvladli bez stresov a v absolutnej pohode. Dakujeme a odporucame :-)
Katarina (28.02.2016 08:03)
Ja využívam služby Svetlušky už veľmi dlho. Vďaka Svetluške bol nástup mojej dcéry do štátnej škôlky úplne bezproblémový, bola asi jediné dieťa v triede, ktoré neplakalo, pretože si vo Svetluške v domáckejšom prostredí postupne zvykala na škôlkársky režim. A teraz do Svetlušky začal chodiť aj môj syn, ktorý už po 4 dňoch o sebe s úsmevom prehlasuje, že je "Svetluškár" :-) A ja si zase neviem vynachváliť štvrtkové stretnutia šikovných mamičiek, kde si trochu oddýchnem od detí, pokecám s inými mamičkami a vyrobím aj niečo pekné (a to dokonca aj mojimi "ľavými" rukami).
Zuzana (14.01.2016 15:29)
Vo Svetluške som mala syna, ktorý bol na mna dlho fixovaný. Po dohode a veľmi pomalom adaptačnom procese sa nám podarilo zvládnuť odlúčenie a radosť z pobytu medzi detičkami bola veľká. Chválim prístup k deťom, komunikáciu s rodičom a najmä vynikajúcu opateru.Odporúčam!
Mamicka (08.01.2016 21:56)
«     

Pridaje príspevok

Meno*:
Email*:

Text*:
Vyrátajte*: